کاربردهای رمزگذاری در هک و امنیت

کاربردهای رمزگذاری در هک و امنیت

0
(0)

** هشدار **

تمام آموزش های این سایت با مجوز کارشناس امنیت و طبق قوانین کشور ایران تهیه شده و هرگونه سوء استفاده و انتشار مطالب و ویدیوها کاملا غیر قانونی می باشد و در صورت سوء استفاده، NetPenT هیچ مسئولیتی نخواهد داشت. در صورت انتشار دوره های آموزشی خریداری شده، ردیابی و مشخص کردن هویت فرد منتشر کننده با توجه به داده های مخفی موجود در ویدیو ها به راحتی امکان پذیر می باشد و تبعات قانونی برای آن فرد وجود خواهد داشت.

رمزگذاری (encryption) یک اقدام مهم در امنیت سایبری است که از داده های خصوصی و شخصی محافظت می کند. در نتیجه هکرها برای خواندن آن نیاز به کشف یک سری کدهای خاص دارند. حتی اگر مهاجم موفق به عبور از فایروال شود و به داده ها دسترسی پیدا کند، با رمزگذاری می توان داده های خصوصی را ایمن نگه داشت. با نت پنت همراه باشید تا با کاربردهای رمزگذاری در هک و امنیت آشنا شوید.

چگونه می توان از رمزگذاری  برای محافظت از اطلاعات حساس استفاده کرد؟ در اینجا برخی از رایج ‌ترین روش‌های استفاده از رمزگذاری برای محافظت از داده‌ها اشاره شده است:

پروتکل https به شما کمک می کند تا وب گردی های ایمن و خصوصی داشته باشید و از داده های آنلاین خود محافظت کنید. اکثر وب سایت های مدرن از رمزگذاری HTTPS یا SSL (Secure Socket Layer) برای محافظت از داده های در حال انتقال در اینترنت استفاده می کنند. اگر نشانی اینترنتی وب سایت (URL) به جای https با http شروع ‌شود و آیکون قفل را در کنار آن ببینید، بنابراین ایمن است. این لایه امنیتی تضمین می کند که مهاجمان نمی توانند داده های در حین انتقال را شنود کنند یا تغییر دهند. اگر این علامت را در آدرس URL وب سایتی نمی بینید، بهتر است از وارد کردن هرگونه اطلاعات شخصی یا کارت اعتباری خودداری کنید.

رمزگذاری ایمیل (Email encryption)

یکی دیگر از کاربردهای رمزنگاری در هک و امنیت، رمزگذاری ایمیل است. برخی از پلتفرم های ایمیل به طور پیش فرض همه ایمیل ها را رمزگذاری می کنند. اما برخی دیگر از پلتفرم ها، از یک برنامه خارجی برای انجام این کار استفاده خواهند کرد. پلتفرم‌هایی مثل Gmail و Outlook به طور پیش‌فرض رمزگذاری می‌کنند. اما کسب و کارها باید امنیت خود را ارتقا ببخشند. در این روش‌، از خوانده شدن پیام ها توسط افرادی به جز گیرنده جلوگیری می شود. در واقع رمزگذاری ایمیل با تبدیل محتوای ایمیل‌ به کد، از افشا یا تخریب داده ها در برابر مهاجمان محافظت می کند.

وی پی ان (Virtual Private Network Encryption)

VPN‌ها به ‌طور گسترده برای رمزگذاری داده‌ ها استفاده می‌شوند. VPN با رمزنگاری داده ها، آن ها را محفوظ نگه می دارد. داده های در حال انتقال به کاراکترهای غیر قابل مفهوم تبدیل می شوند و تنها با کمک کلید مناسب قابل رمزگشایی است. این شبکه های مجازی، آدرس IP شما را پنهان کرده و موقعیت مکانی قابل ردیابی نیست. VPN همچنین در برابر حملات خارجی ایمن است.

رمزگذاری‌ فضای ذخیره‌سازی ابری (Secure Cloud Storage Encryption)

در فضای ذخیره‌سازی ابری، سه نوع داده برای رمزگذاری‌ وجود دارد: داده‌های ذخیره شده، داده‌های در حال انتقال و داده‌های در حال استفاده. رمزگذاری‌ فضای ابری یک فرایند امنیتی است که در آن داده های به کاراکترهای غیر قابل مفهوم تبدیل می شوند تا به حفظ امنیت آن کمک کند. این یکی از مهم ترین روش های استفاده از رمزگذاری برای حفظ حریم خصوصی داده‌ها و همچنین محافظت از داده‌های ابری در حال انتقال یا ذخیره شده در برابر حملات سایبری است.

رمزگذاری‌ فایل (File Encryption)

رمزگذاری فایل یکی دیگر از کاربردهای رمزنگاری در هک و امنیت به شمار می رود. این روش برای رمزگذاری داده‌های حساس فایل‌ ها به منظور ارسال ایمن آنها انجام می شود. رمزگذاری از دسترسی غیرمجاز و دستکاری محتوای فایل توسط مهاجمان جلوگیری می کند. در نتیجه فایل فقط برای گیرنده قابل خواندن خواهد بود.

رمزگذاری ارتباطات (Encrypted Communication)

ارتباط امن چیست؟ افراد تازه وارد به حوزه امنیت کامپیوتری تصور می کنند که ارتباطات امن به معنای رمزگذاری داده ها می باشد. اما امنیت فراتر از رمزگذاری و رمزگشایی ساده داده ها است. ارتباطات رمزگذاری شده زمانی رخ می دهد که دو موجودیت در حال ارتباط هستند و نمی‌خواهند شخص ثالثی آن را شنود کند.

این مقاله چقدر برای شما مفید بوده است؟

برای امتیازدهی روی ستاره ها کلیک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا